Artikkelbilde: Notoddenrussen 2015 gjenforenes med en siste gave til Flyktninghjelpen

20. January 2016 av Lars G

Notoddenrussen 2015 gjenforenes med en siste gave til Flyktninghjelpen

 

Fjorårets russekull fra Notodden Videregående Skole er kanskje spredd for alle vinder, men den engasjerte 2015-russen hadde likevel et ess igjen i ermet. Denne gangen en gave til noen som trenger det langt bedre enn dem selv, ifølge Telen.

– Vi satt igjen med en pengesum etter russefeiringen som vi i julen klarte å doble gjennom et arrangement. Nå vil vi gjerne gi bort pengene til et godt formål og har demokratisk valgt at de skal gå til Flyktninghjelpen, sier Oda Bjerkan til lokalavisa.

Fjorårets russepresident kan fortelle Telen at summen for øyeblikket er 34.280 kroner, men at de har et mål vippe 35.000 innen innsamlingen stenges førstkommende søndag. Hun takker samtidig alle sine russe-«kolleger», som også satt rekord med innsamlingen for kreftsaken gjennom diverse kulturarrangement og bøssebæring.

– Vi vil gi de siste pengene vi har til noen som trenger det mer enn oss. Vi håper og tror at pengene vil komme til god nytte gjennom Flyktninghjelpens arbeid. Verden har ikke siden verdenskrigen vitnet et lignende antall lidende flyktninger på verdensbasis, og vi føler oss privilegerte som har muligheten til å hjelpe, avslutter Bjerkan.

 

RUSS 2016 ELLER 2017?: Registrer deg her

20. January 2016 av Lars G

Siste blogg

Artikkelbilde - Rusa på musikk
Bilde av forfatter Redaktør Russ.no

Redaktør Russ.no

7. March 2016, 18:07


Rusa på musikk

Norske Cir.Cuz har blitt mega populære med låter som Radio og Supernova, og nylig slapp de ny singel. Vi har…

Mest lest

Mest lest - bilde

Alt du vil vite om russetiden!

27. August 2014 20:33

Mest lest - bilde

Russehits gjennom tidene

27. August 2014 15:33

Sosiale Medier

Følg oss på Facebook