Artikkelbilde: Må flytte Askerkåringen fra Holmenskjæret

27. January 2016 av Lars G

Må flytte Askerkåringen fra Holmenskjæret

 

På senere år har russen ved Asker og Nesbru videregående skoler gjennomført russebusskåringene sine på Holmenskjæret, Siden det nå skal bygges svømmehall på området, er man nødt til å se seg om etter et nytt sted å arrangere de populære festene.

Neste uke skal Asker-russen ha møte med kommunen, hvor de kommer til å forslå grusbanen ved Risenga som et alternativ, forteller visepresident for russestyret ved Asker videregående, Jonas Breivik til Budstikka.

– Mye lyd og mange naboer er jo et problem, men det er bare snakk om en eller to kvelder, så det bør jo gå bra. Det er viktig for oss at alle blir fornøyde, så vi er i dialog med kommunen. I Asker skal vi også prøve å få til en holdningsendring blant russen. Vi ønsker for eksempel ikke å arrangere en stor fyllefest, forsikrer han i et intervju med avisa.

Ordfører i Asker, Lene Conradi er allerede på saken, og har blant annet snakket med russen om hvilke muligheter de ser for seg. Selv synes hun parkeringsplassen ved Askerhallen kan være et godt alternativ.

– Dette er en type arrangement som russen gjerne vil ha lokalt fordi de ønsker at søsken, annen familie og venner skal få delta, forteller Conradi til Budstikka.

Ordføreren understreker at russen får grønt lys til å gjennomføre ettermiddagsarrangementer som skal være ferdig til klokken 21.

 

Se videoer fra fjorårets Askerkåring:

 


27. January 2016 av Lars G

Siste blogg

Artikkelbilde - Rusa på musikk
Bilde av forfatter Redaktør Russ.no

Redaktør Russ.no

7. March 2016, 18:07


Rusa på musikk

Norske Cir.Cuz har blitt mega populære med låter som Radio og Supernova, og nylig slapp de ny singel. Vi har…

Mest lest

Mest lest - bilde

Alt du vil vite om russetiden!

27. August 2014 20:33

Mest lest - bilde

Russehits gjennom tidene

27. August 2014 15:33

Sosiale Medier

Følg oss på Facebook