Artikkelbilde: Glem «auditions», på Bryne ble hele klassen med på samme russevan!

9. February 2016 av Lars G

Glem «auditions», på Bryne ble hele klassen med på samme russevan!

 

Det har blitt rettet mye kritikk mot russen etter flere tilfeller av såkalte «auditions» til russebusser osv. På idrettslinja på Bryne videregående skole har man derimot funnet en enkelt løsning for å forhindre at noen faller utenfor.

Da russetiden skulle planleggs gikk alle jentene i klassen nemlig sammen om å danne én stor van, noe de forteller har vist seg å gjøre underverker for samholdet i et intervju med Jærbladet.

– Vi har lært å forholde oss og ta hensyn til hverandre på en helt annen måte. Tilhørigheten blant jentene i klassen er definitivt styrket, sier sjefen for russevanen, Tuva Tronerud.

Russevanen har fått navnet «Touchdown 2016», noe som var et bevisst valg for jentene som ønsket å unngå sexfokuset mange russebusser og biler gjerne har.

– Det er veldig typisk at russ fra Rogaland velger småperverse navn som «Hello Titty» og lignende. Vi ville finne noe litt mindre harry og mer originalt. Dermed falt valget på et idrettstema, ettersom vi alle går idrett. Touchdown er betegnelsen på målscoring i amerikansk fotball, sier Tronerud til lokalavisa.

 

RUSS 2016 ELLER 2017?: Registrer deg her

 

Det er bare plass til ni personer i Chevroleten, noe som betyr at ikke alle de 12 Touchdown-jentene kan være med samtidig når de denne våren skal kjøre rundt i Jæren. Heldigvis er det ikke alle som kan være med hver eneste kveld.

– Noen av oss satser mer på idrett enn andre, og da er det klart at de som satser ikke kan drikke alkohol hver da. Det er selvfølgelig synd, men drikkepress finnes ikke oss i mellom.

 

Les resten av intervjuet med Touchdown-jentene i Jærbladet, og besøk Facebook-siden deres HER.

 

russ2

9. February 2016 av Lars G

Siste blogg

Artikkelbilde - Rusa på musikk
Bilde av forfatter Redaktør Russ.no

Redaktør Russ.no

7. March 2016, 18:07


Rusa på musikk

Norske Cir.Cuz har blitt mega populære med låter som Radio og Supernova, og nylig slapp de ny singel. Vi har…

Mest lest

Mest lest - bilde

Alt du vil vite om russetiden!

27. August 2014 20:33

Mest lest - bilde

Russehits gjennom tidene

27. August 2014 15:33

Sosiale Medier

Følg oss på Facebook