Artikkelbilde: Årets russebusskåring i Asker må skru av musikken allerede 19:30

11. March 2016 av Lars G

Årets russebusskåring i Asker må skru av musikken allerede 19:30

 

Etter at russen ved Asker og Nesbru videregående skoler de seneste årene har gjennomført russebusskåringene sine på Holmenskjæret, har den årlige festen nå blitt flyttet til Askerhallen. Dette betyr ikke bare nytt sted, men også ny «stengtetid».

Mens man tidligere kunne holde på helt til 22:00, må musikken nå skrus av klokken 19:30. Dette siden flere naboer vil bli berørt enn på Holmenskjæret, forteller virksomhetsleder Lisbeth Stokke Fjeldly i natur og idrett til Budstikka.

Det er russen fra Asker og Nesbru videregående skoler som skal arrangere kåringen 21. og 22. april. I tillegg til de nye støyreglene, må man også leie inn profesjonelle vektere, og sørge for at det ikke nytes alkohol på offentlig sted.

 

– Bra at kommunen lot oss få være i Asker, men det blir nok litt mer begrenset feiring enn det har vært tidligere, sier Sindre Bratli i et intervju med samme avis.

Han er medlem på russebussen «Hemingway», som allerede har stukket av med tittelen «Årets dekknavn» under «Den offisielle dekknavnkåringen» på Sentrum Scene i desember.

– Det blir uansett litt spesielt å skulle danse og vise seg frem foran tusen tilskuere helt klinkende edru, avslutter Bratli.

11. March 2016 av Lars G

Siste blogg

Artikkelbilde - Rusa på musikk
Bilde av forfatter Redaktør Russ.no

Redaktør Russ.no

7. March 2016, 18:07


Rusa på musikk

Norske Cir.Cuz har blitt mega populære med låter som Radio og Supernova, og nylig slapp de ny singel. Vi har…

Mest lest

Mest lest - bilde

Alt du vil vite om russetiden!

27. August 2014 20:33

Mest lest - bilde

Russehits gjennom tidene

27. August 2014 15:33

Sosiale Medier

Følg oss på Facebook