Artikkelbilde: Andreas er russebussenes redningsmann

14. March 2016 av Lars G

Andreas er russebussenes redningsmann

 

I 2014 var han russepresident ved Sandvika videregående skole, men tre år senere er Andreas Barreth fortsatt fullt opptatt med russetiden. Nå som prosjektleder i eventselskapet ROK, hvor 21-åringen er bussansvarlig for større arrangementer på Tryvann og Lillehammer. Målet er å hjelpe russen gjennom feiringen og avverge de største skandalene.

– Min jobb er å hjelpe dem med å ta valg som både sikrer prosjektet, økonomien og vennskapet på en russebuss, sier Andreas i et intervju med Budstikka.

Barreth forteller at russen får urettmessig mye pepper i mediene, og mener at pengebruken på langt nær er så ille som de fleste skal ha det til.

– Det er lenge siden russen brukte alt for mye penger på buss. Tiden hvor store summer ble brukt ukritisk er over, og russen tenker mer og mer gjennom det de gjør enn tidligere. Kommer det en gjeng til meg og forteller at de gjerne skulle vært på buss, men at de ikke har råd, kan de komme og få en realistisk gjennomgang av hva ting faktisk koster. Man trenger ikke ha mer enn 10.000 kroner i budsjett for å få det til å gå rundt. Inkludert sang og klær, sier Andreas til avisa.

 

RUSS 2016 ELLER 2017?: Registrer deg her

 

Blant dem som benytter seg av hjelpen til ROK og Barreth, er russebussen med det foreløpige dekknavnet «Grozny». Bussjef Arian Assadi forteller Budstikka hvor viktig det er med assistanse fra noen med mer erfaring enn seg selv.

– Jeg tror vi er blant dem som har brukt Andreas mest. Han vet jo alt om hvordan det er å være russ,

 

Les resten av saken på Budstikka.no!

 

14. March 2016 av Lars G

Siste blogg

Artikkelbilde - Rusa på musikk
Bilde av forfatter Redaktør Russ.no

Redaktør Russ.no

7. March 2016, 18:07


Rusa på musikk

Norske Cir.Cuz har blitt mega populære med låter som Radio og Supernova, og nylig slapp de ny singel. Vi har…

Mest lest

Mest lest - bilde

Alt du vil vite om russetiden!

27. August 2014 20:33

Mest lest - bilde

Russehits gjennom tidene

27. August 2014 15:33

Sosiale Medier

Følg oss på Facebook