Artikkelbilde: Byttet ut russebuss med partybåt

16. July 2015 av Lars G

Byttet ut russebuss med partybåt

Faksimile: Hamar Dagblad

 

For de eller fleste betyr slutten av russetiden en gigantisk antiklimaks på en minneverdig festperiode, men ved å investere noen tusenlapper i byggematerialer og parkett har en kompisgjeng fra Ottestad klart å dra felleskapet de hadde på russebilen sin utover i sommermånedene.

RUSS 2016 ELLER 2017?: Registrer deg her

– Vi starta med å kjøre rundt å finne tønner og plastdunker til selve flyteelementet. Så bygde vi understellet, og resten er bygd mens flåten har ligget på vannet, forteller Martin Frisli til avisa Hamar Dagblad om det som nå har blitt en håndbygd partyflåte med Mjøsas feteste soldekk.

Gjengen har en bøye ved brygga i Sandvika, hvor det har blitt lagt ned mange arbeidstimer den siste måneden.– Vi var alle sammen russ i år, så man kan vel si at partyflåten tar over for russebussene, sier Syver Matthias Flagstad.
Da Hamar Dagblad var på besøk var nettopp et nytt lydanlegg montert på plass, samt at isolasjon og parkett til gulvet inne var kommet på plass. Likevel har man planer om både sofa, kjøleskap, bar og kanskje et stupebrett på soldekket før doningen er helt ferdig.

16. July 2015 av Lars G

Siste blogg

Artikkelbilde - Rusa på musikk
Bilde av forfatter Redaktør Russ.no

Redaktør Russ.no

7. March 2016, 18:07


Rusa på musikk

Norske Cir.Cuz har blitt mega populære med låter som Radio og Supernova, og nylig slapp de ny singel. Vi har…

Mest lest

Mest lest - bilde

Alt du vil vite om russetiden!

27. August 2014 20:33

Mest lest - bilde

Russehits gjennom tidene

27. August 2014 15:33

Sosiale Medier

Følg oss på Facebook