Artikkelbilde: Fikk Ole Ivars til å skrive russelåt

20. April 2016 av Lars G

Fikk Ole Ivars til å skrive russelåt

 

For de aller fleste går det i enten rap eller EDM når det er tid for å lage russelåt, men når det kommer til gutta på «Smørebussen», har man valgt å vende seg til en helt annen sjanger.

– Vi er blitt spurt flere ganger tidligere også, men da har vi ikke hatt tid. Men så ble jeg kontaktet av en hyggelig ung mann som ville ha meg til å skrive en russelåt til «Smørebussen», som de heter. Siden vi ikke jobber med noen egen plate nå, kunne jeg ikke si nei til det, forteller William Kristoffersen til Østlendingen.

Hvis navnet ikke ringer noen bjelle, er det kanskje ikke så rart. Han er nemlig medlem i dansebandet Ole Ivars, som fram til nå ikke akkurat har vært en gruppe som frir til landets unge musikkfans.

– Vi tenkte også at det hadde vært moro å tenke litt utenfor boksen, og ikke bare gå for den tradisjonelle elektromusikken Og det funket. Låten har falt i smak hos flere grupper – både foreldre og andre medruss, sier de. Sangen Smørebussen ble sluppet onsdag, og er allerede blitt spilt 6000 ganger, sier russegjengen i et intervju med samme avis.

RUSS 2017 eller 2018? BLI MEDLEM PÅ RUSS.NO I DAG. BLI MEDLEM

Tilbakemeldingen har ikke latt vente på seg. Blant annet fra Norges største russeartist TIX, som kom med følgende beskjed: «Årets låt. Jeg legger opp..»

 

Hør låta under, og les resten av saken på Ostlendingen.no!

 

Siste blogg

Artikkelbilde - Rusa på musikk
Bilde av forfatter Redaktør Russ.no

Redaktør Russ.no

7. March 2016, 18:07


Rusa på musikk

Norske Cir.Cuz har blitt mega populære med låter som Radio og Supernova, og nylig slapp de ny singel. Vi har…

Mest lest

Mest lest - bilde

Alt du vil vite om russetiden!

27. August 2014 20:33

Mest lest - bilde

Russehits gjennom tidene

27. August 2014 15:33

Sosiale Medier

Følg oss på Facebook