Artikkelbilde: Holmestrand har fått sin første russebuss!

18. September 2015 av Lars G

Holmestrand har fått sin første russebuss!

 

Russebusser er først og fremst et storbyfenomen, men det ønsker nå 19 gutter i  Holmestrand å gjøre noe med. Helt siden førsteklasse begynte noen av gutta å leke med tanken om å lage en russebuss, og i andreklasse ble det bestemt. Nå er Hagemenn 2016 et faktum!

– Siden vi er Holmestrands første russebuss tenkte vi at vi måtte spille litt på det lokale, forteller bussens PR-ansvarlig, Henrik Røyneberg til lokalavisa Jarlsberg.

Han sikter selvfølgelig til Hagemannsparken, som ligger midt i Vestfold-byen og er kjent for å være et sted hvor russen fester i russetiden. Det planlegger Hagemennene selvfølgelig også å gjøre.

– Men vi rydder opp etter oss, presiserer de.

Kompisgjengen ønsker ikke å si hvor mye penger de skal bruke på dette, i frykt for avsløre for mye.

– Men det er dyrt. Vi kommer til å jobbe oss i hjel for å få til dette, men det går vi virkelig inn for. Aller mest penger går med til selve bussen, med musikkanlegg, interiør og eksteriør på den. Heldigvis er vi ganske selvforsynte med arbeidskraft når det kommer til håndverk. Ellers er det alltids foreldre eller noen som kjenner noen som er giret på at vi skal få til dette,.

Bussen blir den aller første fra Holmestrand, og initiativet har allerede blitt tatt godt i mot, selv om deres egen skole er litt skeptiske.

– Bussruss fra andre steder er positive, og synes det er kult at det kommer en buss herfra også. Men skolen kommer nok til å være litt streng med oss. Vi skal oppføre oss, så det er liv laget for at også senere årskull kan lage russebuss!

 

RUSS 2016 ELLER 2017?: Registrer deg her

 

18. September 2015 av Lars G

Siste blogg

Artikkelbilde - Rusa på musikk
Bilde av forfatter Redaktør Russ.no

Redaktør Russ.no

7. March 2016, 18:07


Rusa på musikk

Norske Cir.Cuz har blitt mega populære med låter som Radio og Supernova, og nylig slapp de ny singel. Vi har…

Mest lest

Mest lest - bilde

Alt du vil vite om russetiden!

27. August 2014 20:33

Mest lest - bilde

Russehits gjennom tidene

27. August 2014 15:33

Sosiale Medier

Følg oss på Facebook