Artikkelbilde: Høyre lover møtested for russen i Vadsø

8. September 2015 av Lars G

Høyre lover møtested for russen i Vadsø

 

Årets Kommunestyrevalg er bare få dager unna, og blant partiene som har neste års russefeiring på programmet, finner vi Høyre i Vadsø. Et av tiltakene på partiprogrammet er nemlig å legge til rette for at russen i Finnmark-kommunen kan ha et skikkelig møtested under russefeiringen.

Ifølge Finnmarken-blogger Thor Arne Rushfeldt er dette ikke bare en hyggelig gest ovenfor Vadsørussen, men kan faktisk være med på å forhindre ulykker. De siste årene har russen nemlig feiret russetiden i fjæra, noe som ikke høres ut som en spesielt god kombinasjon med fyll og fest. Nå håper Rushfeldt håper at Høyre gjør virkelighet av løftene sine.

«De siste årene har russen vært i fjæra og feiret russetiden sin. Så kan man spørre om det er greit å sende folk som har sitt siste år på videregående ned i fjæra bare for at kommunen ikke er interessert i å tilby noe til feiringen? Det er ikke greit at de skal feste i nærheten glatte steiner og sjø, for ikke å snakke om at det kan bli svinkaldt! Folk kan snuble i steiner å slå seg skikkelig, istedenfor at man kunne vært imøtekommende med et lokale som russen kan leie. Dette er en sak som er viktig for at man skal føle seg verdsatt på slutten av skoletiden i Vadsø, og at man skal få de gode minnene som gjør at man vil flytte tilbake en dag. En sak som er utypisk politikken, men som for all del er viktig. Kjør på! JEG HAR i dette innlegget skrevet litt mer om konkrete saker, ting som politikerne tar på alvor og som viser hvor Vadsø vil hen. Vi vil støtte kulturlivet, miljøet og russen (ungdommen). Det er ikke mange kommuner som satser slik på ungdom som i Vadsø, så jeg håper på at det ikke blir bare tomme ord.»

 

RUSS 2016 ELLER 2017?: Registrer deg her

8. September 2015 av Lars G

Siste blogg

Artikkelbilde - Rusa på musikk
Bilde av forfatter Redaktør Russ.no

Redaktør Russ.no

7. March 2016, 18:07


Rusa på musikk

Norske Cir.Cuz har blitt mega populære med låter som Radio og Supernova, og nylig slapp de ny singel. Vi har…

Mest lest

Mest lest - bilde

Alt du vil vite om russetiden!

27. August 2014 20:33

Mest lest - bilde

Russehits gjennom tidene

27. August 2014 15:33

Sosiale Medier

Følg oss på Facebook