Artikkelbilde: Husk å melde på ditt russestyre til årets Toppmøte i Stavanger!

8. January 2016 av Lars G

Husk å melde på ditt russestyre til årets Toppmøte i Stavanger!

 

Hvert år arrangeres Toppmøtet av Landstreff Stavanger og Stavanger Hovedstyre for alle russestyrene i Norge, hvor man får full omvisning på festivalområdet, lansering av alle aktiviteter, og ikke minst hele line-upen for LS2016.

Dette er en unik mulighet alle russestyrene har til å få førstehåndsinformasjon og kunnskap om arrangementet og rammene rundt Landstreffet.

Landstreffet kan fortelle at interessen rundt Toppmøtet har vært enorm de siste årene, og har i år et tak på 300 deltakere til arrangementet på dagtid, mens det på kvelden vil være godt over 1800 russ fra hele Rogaland på lanseringsfesten på Konserthuset i Stavanger.

Deltakerne som deltar på Toppmøtet på dagtid, får billett til kveldsarrangementet med tilgang til en egen VIP-lounge. I 2015 spilte Yoguttene, Juicy, Coucheron og Matoma på lanseringsfesten, og med tanke på at det i år er 30.årsjubileum, ligger det i kortene at Toppmøtet lørdag 12. mars blir en storslått affære.

Er du en del av russestyret på skolen din kan du melde dere på Toppmøtet HER. Hvert russestyre kan delta med 2-3 representanter.

8. January 2016 av Lars G

Siste blogg

Artikkelbilde - Rusa på musikk
Bilde av forfatter Redaktør Russ.no

Redaktør Russ.no

7. March 2016, 18:07


Rusa på musikk

Norske Cir.Cuz har blitt mega populære med låter som Radio og Supernova, og nylig slapp de ny singel. Vi har…

Mest lest

Mest lest - bilde

Alt du vil vite om russetiden!

27. August 2014 20:33

Mest lest - bilde

Russehits gjennom tidene

27. August 2014 15:33

Sosiale Medier

Følg oss på Facebook