Artikkelbilde: Maddekk: Mitt første innlegg som russ 2015

5. September 2014 av Madeleine K. Kraiem

Maddekk: Mitt første innlegg som russ 2015

Hei,

Jeg heter Madeleine Klepp Kraiem  og fyller 18 år om under 2 måneder og gleder meg helt sinnsykt. Jeg holder til i Oslo og er med på en buss full av follo-jenter altså Ski, Langhus og Ås. Vi har nylig sluppet dekknavn og går under The Red Room. Alle jentene gleder seg kjempe masse til russetiden og kommer til å befinne seg på tryvann og landstreffet i Stavanger forhåpentligvis.

madde1

Store deler av min hverdag går til blogging for blogg.no og en god del styrketrening. Hvordan det kommer til å gå med den i russetiden, er ikke lett å si. Nå har jeg også blitt så heldig at jeg skal få lov til å blogge for russ.no helt frem til Mai. Jeg har aldri vært med på noe lignende, så det skal bli spennende. Dere kan lese mer om russetiden for meg i innleggene fremover som kommer til å bli lagt ut en gang i uken.

madde2

Dette er jentene på bussen min og vi er 24 jenter som befinner oss i det røde rom. I det røde rom planlegger vi en uforglemmelig russetid. La oss bare si det som skjer i det Røde Rom, forblir i det Røde Rom. Alt er selvfølgelig lukket bak dørene og forseglet med en kontrakt. Bak masken skjuler det seg en sannhet, kanskje du er en av de heldige som får ta turen inn?

5. September 2014 av Madeleine K. Kraiem

Siste blogg

Artikkelbilde - Rusa på musikk
Bilde av forfatter Redaktør Russ.no

Redaktør Russ.no

7. March 2016, 18:07


Rusa på musikk

Norske Cir.Cuz har blitt mega populære med låter som Radio og Supernova, og nylig slapp de ny singel. Vi har…

Mest lest

Mest lest - bilde

Alt du vil vite om russetiden!

27. August 2014 20:33

Mest lest - bilde

Russehits gjennom tidene

27. August 2014 15:33

Sosiale Medier

Følg oss på Facebook