Artikkelbilde: MARTIN GARRIX TIL LS2016!

7. December 2015 av Redaktør Russ.no

MARTIN GARRIX TIL LS2016!

MARTIN GARRIX TIL LS2016!

Andre artist klar!

Han er en av EDM-bransjens aller yngste ansikter, har stått på noen av de største scenene i verden, og er i ferd med å få legende-status av russ 2014 og 2015. Du har kanskje allerede gjettet det; Martin Garrix kommer til Landstreff Stavanger 2016!

Det har bare gått én vei for Martijn Garritsen, eller Martin Garrix, siden han som 10-åring bestemte seg for at det var DJ han ville bli, og vi kan trygt si at han i løpet av sine 19 år har oppnådd mer enn de fleste gjør i løpet av et helt liv! Så tidlig som i 2012 begynte han å trikse bak miksebordet, og det gikk ikke lang tid før det ble tydelig at Garrix hadde et helt spesielt talent. I 2013 entret han DJ Mag Top 100 på 40. plass som den yngste noensinne, i løpet av ett år hadde han klatret opp 36 plasser(!), og i år havnet unggutten på intet mindre enn 3.plass, rett etter Dimitri Vegas & Like Mike og Hardwell. Vilt!

Allerede i 2014 kunne Garrix skilte med samarbeid med navn som Dimitri Vegas & Like Mike, Afrojack og Sidney Samson. Monsterhiten ”Animals” (som du garantert har hoppet/danset/klikka til) som tok oss alle med storm, toppet hitlister verden rundt og skjøt nederlenderens karriere ut i verdensrommet! Musikkvideoen på Youtube er sett intet mindre enn 690 millioner ganger, og tallet stiger hver dag. Samarbeidene har blitt flere, og Martin kan sette Ed Sheeran, DVBBS, Sander Van Doorn og Dillon Francis på CV-en. Også tungvekter og landsmann Tiësto har gått fra å være Martins store forbilde, til både mentor og kompis. Siste nytt er at han og selveste Steve Aoki har slått seg sammen, og vi kan nesten ikke vente med å høre hva slags musikalske genistreker de kommer opp med!

I februar slapp Martin bangeren ”Forbidden Voices” som takk for å ha rundet 10 millioner fans på Facebook. Ålreit fyr! Ikke lenge etterpå kom megahiten ”Don’t Look Down” feat. Usher, som er blitt streamet godt over 83 millioner ganger på Spotify alene, og de tre musikkvideoer har rundet rause 77 millioner views!

Unggutten jetsetter til den store gullmedaljen, der han befinner seg i Dubai den ene dagen, og Ibiza den neste, og lever et liv de fleste av oss bare kan drømme om (du kan også kan få et glimt av det i hans helt egen serie “Martin Garrix Show” på Youtube). Han er for øvrig den yngste til å toppe salgslisten på Beatport.com også. Ikke småtterier, med andre ord. Han stått foran tusenvis av hylende publikummere på verdens ALLER største scener på blant annet Tomorrowland, Ultra Music Festival, Miami Music Week og Coachella, og nå står han snart foran DEG på LS2016!

Vi vet ikke hva Garrix disker opp med for 2016-russen, men etter det sinnsyke showet på LS2015 var det liten tvil om at russen elsker Martin, og Martin elsker russen! Vi kan love en opplevelse du aldri kommer til å glemme

7. December 2015 av Redaktør Russ.no

Siste blogg

Artikkelbilde - Rusa på musikk
Bilde av forfatter Redaktør Russ.no

Redaktør Russ.no

7. March 2016, 18:07


Rusa på musikk

Norske Cir.Cuz har blitt mega populære med låter som Radio og Supernova, og nylig slapp de ny singel. Vi har…

Mest lest

Mest lest - bilde

Alt du vil vite om russetiden!

27. August 2014 20:33

Mest lest - bilde

Russehits gjennom tidene

27. August 2014 15:33

Sosiale Medier

Følg oss på Facebook