Artikkelbilde: Molde-politiet er kjempefornøyd med russen

13. May 2015 av Lars G

Molde-politiet er kjempefornøyd med russen

 

Førstkommende torsdag arrangerer russen i Molde en samholdsdag på Retiro for å minne Torstein Klerud Johannessen, som døde i fjor etter en tragisk ulykke i russetida. Arrangementet er alkoholfritt, og alle som ønsker å komme er invitert, inkludert barn, ungdom og voksne. Russen, som stiller med telt, griller og felles aktiviteter, får nå skryt av Molde-politiet.

Russen oppfører seg meget bra. Vi er kjempefornøyd med dem i forhold til tidligere år. Jeg tenkte på det sjøl her en dag, at jeg både har sett og hørt lite tilrussen i år. De har oppført seg skikkelig. Det har nesten vært helt problemfritt, sier Steinar Hjellnes, leder for ordensavdelinga i politiet til Romsdal Budstikke.

Så langt i russetida – med fire dager igjen – har det vært lite å klage på.

En rask sjekk hos kollegene i politiet viser at det har litt småtteri, men ingen store bruduljer.

– I fjor var det mye klager på støy og høg musikk, særlig fra Retiro. I år har det vært noen klager fra området rundt Jensgurilia. Men ikke mye, sier Hjellnes. Han berømmer også russen for å ved noen tilfeller å ha varslet politiet sjøl.

Russen har varslet oss når mindreårige har dukket opp på russefester. Det setter vi pris på. Det viser at de tar ansvar, sier han.

Russepresident ved Romsdal videregående skole, Erlend Skeid, sier russen i år har valgt å samles på steder der de forstyrrer andre minst mulig.

– Vi ønsker ikke å få klager, så vi har holdt oss unna Retiro etter kl 23. Vi samles heller lenger unna der folk bor, og har brukt Jensgurilia og Mordalsvågen i år, sier han, og legger til at de har flyttet på seg når de har fått anmodning om det.

 

RUSS 2016 ELLER 2017?: Registrer deg her

13. May 2015 av Lars G

Siste blogg

Artikkelbilde - Rusa på musikk
Bilde av forfatter Redaktør Russ.no

Redaktør Russ.no

7. March 2016, 18:07


Rusa på musikk

Norske Cir.Cuz har blitt mega populære med låter som Radio og Supernova, og nylig slapp de ny singel. Vi har…

Mest lest

Mest lest - bilde

Alt du vil vite om russetiden!

27. August 2014 20:33

Mest lest - bilde

Russehits gjennom tidene

27. August 2014 15:33

Sosiale Medier

Følg oss på Facebook