Artikkelbilde: Nå får Bodø-russen egen festival!

15. February 2016 av Lars G

Nå får Bodø-russen egen festival!

 

Vegard Sandnes er et veletablert navn i Bodøs uteliv, som i flere år har nytt godt av konsertene han har sørget for gjennom sitt bookingselskap Atomvinter. Etter å ha opparbeidet seg et godt nettverk med andre som lager arrangement for russen i flere norske byer, så Sandnes muligheten til å gi Bodørussen det samme tilbudet.

– Ideen kom for et par år siden. Med full klaff og god kjemi med årets russekull så vi at hvis dette skulle gjennomføres måtte i år bli året, forteller han i et intervju med Avisa Nordland.

Gode rabatter, konserter med Lars Vaular og hjemby-heltne i badnet Virkelig, samt kick-off med russeball er noe av det Bodøs russekull kan glede seg over

– Russen bruker vanligvis å være i Mørkvedbukta, noe jeg av erfaring vet at de kan bli litt lei av. Med Bodøpakken har vi skreddersydd en pakke med mange gode arrangementer som de kan delta på. Jeg vet at jeg i alle fall hadde blitt veldig glad dersom jeg hadde fått et ferdigsnekret tilbud som russ, sier Sandnes til lokalavisa.

 

RUSS 2016 ELLER 2017?: Registrer deg her

 

Det omtalte russeballet går av stabelen allerede om et par uker, og Sandnes er ikke i tvil om at Bodø-russen selv har en stor del av æren for at de nå får et ekstra tilskudd til feiringen sin.

– Jeg har hele veien hatt en kjempegod dialog med russ fra tre russebusser som har håndplukket arrangement og artister. De har videreformidlet til sine medruss, og stått ekstremt på hele veien. Hvis de ikke hadde vært like giret og hatt trua så hadde vi nok ikke gjort dette. Det er kanskje mer deres fortjeneste enn vår.

Les mer om festivalen hos Avisa Nordland!

15. February 2016 av Lars G

Siste blogg

Artikkelbilde - Rusa på musikk
Bilde av forfatter Redaktør Russ.no

Redaktør Russ.no

7. March 2016, 18:07


Rusa på musikk

Norske Cir.Cuz har blitt mega populære med låter som Radio og Supernova, og nylig slapp de ny singel. Vi har…

Mest lest

Mest lest - bilde

Alt du vil vite om russetiden!

27. August 2014 20:33

Mest lest - bilde

Russehits gjennom tidene

27. August 2014 15:33

Sosiale Medier

Følg oss på Facebook