Artikkelbilde: Russ.no

Russ.no

Russ.no så dagens lys i oktober 2002, og bestod først av nyhetssider, kalender og generelle infosider om russ og russefeiring. Medlemssidene stod ferdige i januar 2003, og 2003-russen var det første russekullet som deltok. Siden 2003-russen har Russ.no blitt fornyet flere ganger, med bedre design og utforming, og flere funksjoner enn tidligere.

Nettsidene har utviklet seg mye siden åpningen, mye bygget på responsen fra russen selv. Besøkstallene har steget jevnlig, og ser ennå ikke ut til å flate seg ut. Russ.no har gått fra å være et lite nettsted som årets russ besøkte til å bli et infosted hvor både russ, journalister og menigmann henvender seg for å hente informasjon. Medlemssidene viser seg også å være et sted yngre skoleelever ser fram til å kunne delta i – noe som gleder oss som driver sidene. Vi håper på et stort besøk av årets russ og ønsker all russ velkommen til Russ.no!

Nettstedet Russ.no eies og driftes av Russeservice AS. Redaksjonen består av personer med ulik alder og bakgrunn.

Informasjon om opphavsrett

Etterlikninger og kopier av tekst, bilder, kildekode, e.l. vil kunne være ulovlig, jfr. Åndsverksloven. Etterlikninger av produkter, bestillingsmateriale, e.l. vil kunne være ulovlig jfr. Åndsverksloven, Markedsføringsloven og Mønsterloven. Enhver ulovlig overtredelse vil bli forfulgt rettslig, og erstatning vil eventuelt bli krevd.

Russ.no og Russeservice AS, 2002-2011.

Siste blogg

Artikkelbilde - Rusa på musikk
Bilde av forfatter Redaktør Russ.no

Redaktør Russ.no

7. March 2016, 18:07


Rusa på musikk

Norske Cir.Cuz har blitt mega populære med låter som Radio og Supernova, og nylig slapp de ny singel. Vi har…

Mest lest

Mest lest - bilde

Alt du vil vite om russetiden!

27. August 2014 20:33

Mest lest - bilde

Russehits gjennom tidene

27. August 2014 15:33

Sosiale Medier

Følg oss på Facebook