Artikkelbilde: Russebaronen TIX anger på frossenpizza stunt.

22. September 2016 av Lars G

Russebaronen TIX anger på frossenpizza stunt.

fullsizerender

 

Russelåt-baronen TIX alias Andreas Haukeland er kjent for sine sykt kontroversielle tekster og grusomt populære musikk. For 14 dager siden debuterte han på 9. plass hos den norske topplisten til Spotify etter én dag, med sin seneste singel «Dory».

Folket liker det i hvert fall veldig godt, noe som gjenspeiles greit i antall følgere han har på Snapchat.

Nå har Bærumsgutten tatt en slags helomvending og tilsynelatende byttet ut «i kveld er det lov å være hore» med barnevennlig untz untz. Til glede for store og små!

Derfor har vi våre venner i 730.no tatt en tatt en liten prat med 23-åringen

Hva er budskapet i «Dory»?

– Mange av låtene er skrevet som historier og de aller fleste er basert på virkelige hendelser som jeg har opplevd på turné. Siste tiden har jeg merket at alt har gått i ett kjør og hukommelsen min følger ikke lenger en tidslinje, men går mer på kryss og tvers. Litt som et stigespill…

– Jeg glemmer ting som skjedde for 5 minutter siden. Det har ført til flere episoder hvor jeg har strukket ut hånden for å hilse på jenter som jeg tror jeg ikke har møtt før, men som det viser seg at jeg har hatt en fortid med. Litt kleint, men gøy. Den handler rett og slett om å ikke kjenne igjen personen du hooket med.

Det ser jo ut til at du klarer deg greit økonomisk. Hvorfor sier du fortsatt ja til russen?

– Tja, hvorfor ikke? Hvorfor skal man si opp jobben sin hvis man elsker den? Jeg er heldig som får jobbe med russen og jeg elsker å omgås med dem.

Hva er det dummeste du har brukt penger på?

– Da jeg kjøpte hundrevis av frossenpizzaer for å lage en morsom mystory uten å tenke over hva jeg skulle gjøre med det etterpå.

Resten av intervjuet leser du her: Leser du her

 

 

 

 

 

22. September 2016 av Lars G

Siste blogg

Artikkelbilde - Rusa på musikk
Bilde av forfatter Redaktør Russ.no

Redaktør Russ.no

7. March 2016, 18:07


Rusa på musikk

Norske Cir.Cuz har blitt mega populære med låter som Radio og Supernova, og nylig slapp de ny singel. Vi har…

Mest lest

Mest lest - bilde

Alt du vil vite om russetiden!

27. August 2014 20:33

Mest lest - bilde

Russehits gjennom tidene

27. August 2014 15:33

Sosiale Medier

Følg oss på Facebook