Artikkelbilde: Russen angrer ikke på pengebruken i russetida

21. May 2015 av Lars G

Russen angrer ikke på pengebruken i russetida

 

Enkelte bruker opp mot 100.000 kroner i russetida, men ifølge en ny undersøkelse gjennomført av Ipsos MMI for DNB angrer bare én av fem russ på pengene de brukte i feiringa.

Blant de mange fornøyde finner vi jentene på russebussen Women of Marvel, som til sammen brukte hele 1, 4 millioner kroner. De har blant annet solgt doruller til slekt og venner for å tjene penger til feiringen.

– Jeg kan skjønne at mange synes det er mye penger, men vi hadde ikke gått sammen og solgt doruller for å tjene til for eksempel en leilighet, sier Silje Løset til NRK.

Til tross for undersøkelsen, tror DNBs forbrukerøkonom Silje Sandmæl likevel at mange russ kan komme til å angre etter hvert.

– Om et år eller to når man skal etablere seg, kan man kanskje angre. Det er mange utgifter som står og venter. Og da kan det hende man angrer fordi man gjerne skulle hatt egenkapitalen, sier hun.

Dette gjelder derimot ikke for Sindre Bronsta, som i fjor var sjef for bussen Hollyhood i Drammen. De 26 guttene la i likhet med Women of Marvel ned 1, 4 millioner kroner under feiringen, noe Bronsta mener var vel verdt pengene.

– Vi endte opp på 30.000 kroner hver. Det var en morsom periode og jeg kan ikke si at jeg angrer. Det var absolutt verdt det. Du er russ en gang i livet, så jeg angrer ikke.

21. May 2015 av Lars G

Siste blogg

Artikkelbilde - Rusa på musikk
Bilde av forfatter Redaktør Russ.no

Redaktør Russ.no

7. March 2016, 18:07


Rusa på musikk

Norske Cir.Cuz har blitt mega populære med låter som Radio og Supernova, og nylig slapp de ny singel. Vi har…

Mest lest

Mest lest - bilde

Alt du vil vite om russetiden!

27. August 2014 20:33

Mest lest - bilde

Russehits gjennom tidene

27. August 2014 15:33

Sosiale Medier

Følg oss på Facebook