Artikkelbilde: Maddekk: Russestress

18. September 2014 av Madeleine K. Kraiem

Maddekk: Russestress

Yo!

For tiden er det ikke veldig mye som skjer, eller det blir kanskje litt feil å si, men ikke veldig mye spennende. Det er faktisk veldig mye stress med å fåalt klart og ikke minst det pengepresset mange bussruss sitter på. Det er jo masse penger som skal inn på en konto, helt sykt hvor mye man kan bruke på 1 måned. Men i slutten av April tror jeg de aller fleste av oss er dødssgira og tenker den 17.mai at absolutt alt var vært det.
I tillegg til bussjobbing, dugnader og annet pengestress er spørsmålet “hvor befinner jeg meg før og i russetiden?”. Helt ærlig, så har jeg null peiling på hva jeg skal være med på. Dekknavnsfester, den offisielle dekknavnskåringen, tryvannsstress og ikke minst landstreffet i Stavanger/Lillehammer. Hva skal man delta på? For hvert eneste ting øker eget budsjettet, alt dette blir masse penger selv om man mest sannsynlig ikke vil angre. Hvor mange minner sitter man ikke igjen med når russetiden er over? Hvis man husker noe i det hele tatt.
Det er sykt mye å gjøre og sykt mye penger å tenke på, men enda mer å glede seg til. Et dødskjedelig innlegg som handler om de uinteressant tankene mine, jippi sjukt gøy å lese om??

Chicas på russedugnad. Neste gang blir det mye bedre bilder, lover!

18. September 2014 av Madeleine K. Kraiem

Siste blogg

Artikkelbilde - Rusa på musikk
Bilde av forfatter Redaktør Russ.no

Redaktør Russ.no

7. March 2016, 18:07


Rusa på musikk

Norske Cir.Cuz har blitt mega populære med låter som Radio og Supernova, og nylig slapp de ny singel. Vi har…

Mest lest

Mest lest - bilde

Alt du vil vite om russetiden!

27. August 2014 20:33

Mest lest - bilde

Russehits gjennom tidene

27. August 2014 15:33

Sosiale Medier

Følg oss på Facebook