Artikkelbilde: Selena Gomez svarer Diplos anklage om falsk Zedd-romanse

1. July 2015 av Lars G

Selena Gomez svarer Diplos anklage om falsk Zedd-romanse

RUSS 2016 ELLER 2017?: Registrer deg her

 

Vi vet alle at Hollywood er som en stor skolegård, hvor venner blir uvenner i løpet av kort tid, og ryktene sprer seg fortere enn ild i tørt gress. Diplo har aldri vært redd for å provosere sine artistvenner, og tidligere i år var det både Zedd og hans korttids-kjæreste Selena Gomez som fikk gjennomgå. Først skrev Major Lazer-sjefen en tweet hvor han omtalte produsentens «True Colors»album som en «pile of shit», før han til og med hevdet at forholdet med Selena kun var «laget» for ekstra publisitet rundt låta «Want You To Know».

«Han kom fra et så kult utgangspunkt, og nå har han blitt en money-maker som lager EDM for et stort plateselskap. De har markedsført ham, selv det falske forholdet med Selena Gomez. Alle disse tingene man gjorde for å selge singler tok bort kvaliteten i musikken.»

Selena Gomez har vært stille siden intervjuet, men under et besøk hos det australske radioshowet The Edge Afternoons with Guy, Sharyn and Clint tok hun endelig bladet fra munnen og bekreftet romansen hun hadde med tyskeren.

«Det er veldig interessant at Diplo tror han vet noe som helst om privatlivet mitt, for det vet han ikke. Jeg forguder Anton (Zedd) og jeg hadde definitivt en ting gående med ham.»

Ironisk nok var det Diplo som «avslørte» flingen mellom Zedd og Selena tidligere i år med denne tweeten:

 

1. July 2015 av Lars G

Siste blogg

Artikkelbilde - Rusa på musikk
Bilde av forfatter Redaktør Russ.no

Redaktør Russ.no

7. March 2016, 18:07


Rusa på musikk

Norske Cir.Cuz har blitt mega populære med låter som Radio og Supernova, og nylig slapp de ny singel. Vi har…

Mest lest

Mest lest - bilde

Alt du vil vite om russetiden!

27. August 2014 20:33

Mest lest - bilde

Russehits gjennom tidene

27. August 2014 15:33

Sosiale Medier

Følg oss på Facebook