Artikkelbilde: Siste billettpulje i salg tirsdag 22.august klokken 16.00!

21. August 2017 av Tinius Sendresen

Siste billettpulje i salg tirsdag 22.august klokken 16.00!

Siste billettpulje i salg tirsdag 22.august klokken 16.00!

 

Tirsdag 22.august slippes siste billettpulje til Landstreff Telemark 2018. Early-bird billettene som ble sluppet i mai gikk unna i rekordfart, så her gjelder det å være tidlig ute. Til alle medlemmer av russ.no tilbyr LT 100,- rabatt og mulighet til å reservere festivalpass på forhånd. Det eneste du trenger å gjøre er og gå inn på http://bit.ly/LT2018 og reservere ditt festivalpass!

Med Landstreff Telemark`s fokus på å gjøre russetiden til en bedre opplevelse har dem blitt lagt merke til av russ fra hele landet. På LT samles all russ fra hele Norge. “Vi har besøkende fra Tromsø i nord, Elverum i øst, Bergen i vest og Kristiansand i sør og selvfølgelig alt i mellom, sier daglig leder Jørgen Snøås Gustavsen. Landstreff Telemark er kjent for å overraske stort og du vil garantert få et minne for livet!

På LT vil du oppleve feste artister, stort bussområdet, festing 24/7, beer pong-turnering, FIFA-turnering, Russe-NM i fotball, BMX-show og alt du kan ønske deg for en syk feiring med dine venner! LT`s artister garanterer den beste russestemningen og de siste årene har de hatt besøk av blant annet Karpe Diem, Arif, Cezinando, Julie Bergan, Unge Ferrari, Kjartan Lauritzen, Tix, Basshunter, Italobrothers og Cascada for å nevne noen.

 

21. August 2017 av Tinius Sendresen

Siste blogg

Artikkelbilde - Rusa på musikk
Bilde av forfatter Redaktør Russ.no

Redaktør Russ.no

7. March 2016, 18:07


Rusa på musikk

Norske Cir.Cuz har blitt mega populære med låter som Radio og Supernova, og nylig slapp de ny singel. Vi har…

Mest lest

Mest lest - bilde

Alt du vil vite om russetiden!

27. August 2014 20:33

Mest lest - bilde

Russehits gjennom tidene

27. August 2014 15:33

Sosiale Medier

Følg oss på Facebook