Artikkelbilde: Steve Angello til Tryvann!

5. February 2016 av Lars G

Steve Angello til Tryvann!

 

Få DJ-er, om noen, er mer legendarisk i EDM-verdenen enn Steve Angello, så det vil nok glede mange at det tidligere Swedish House Mafia-medlemmet blir hentet inn til årets russetreffet på Tryvann – aka Ditt livs party!

Svensken som altså er best kjent gjennom samarbeidet med Axwell og Sebastian Ingrosso har produsert musikk helt siden 2001, og det er mer enn 10 år siden han slo igjennom internasjonalt etter at han fikk hendene sine på Eurythmics-klassikeren «Sweet Dreams (Are Made of This)».

Etter å ha etablert seg på den internasjonale musikkscenen gjennom flere solide produksjoner og remixer, teamet han opp med sine to kompiser  i det som høyst sannsynlig er tidenes aller største EDM-fenomen, Swedish House Mafia.

I 2013 splittet trioen opp, men Steve har ikke ligget på latsiden av den grunn. Istedet staket ut en ny kurs for sin egen sound, og bygget opp sitt labelet, Size. Angello er alltid på linupen til de største og feteste festivalene verden rundt, og han er i disse dager aktuell med «Wild Youth», ett album som har fått enorme mengder positive tilbakemeldinger fra både kritikere, andre artister og ikke minst fra fansen!

Når han tar turen til Norge for å spille for russen for første gang kan du forvente et set og et show du garantert vil snakke om i flere år!

Det er fremdeles noen «Alledagerspass» til Tryvann igjen. Du kan sikre deg din billett HER!

 

 

5. February 2016 av Lars G

Siste blogg

Artikkelbilde - Rusa på musikk
Bilde av forfatter Redaktør Russ.no

Redaktør Russ.no

7. March 2016, 18:07


Rusa på musikk

Norske Cir.Cuz har blitt mega populære med låter som Radio og Supernova, og nylig slapp de ny singel. Vi har…

Mest lest

Mest lest - bilde

Alt du vil vite om russetiden!

27. August 2014 20:33

Mest lest - bilde

Russehits gjennom tidene

27. August 2014 15:33

Sosiale Medier

Følg oss på Facebook