Artikkelbilde: Tryvann Festivalen – billettene er sluppet!

26. August 2016 av Redaktør Russ.no

Tryvann Festivalen – billettene er sluppet!

Fredag 26. August kl 10:00 ble billettene til Tryvann Festivalen 2017, Norges mest tradisjonsrike russetreff, sluppet. Festivalen blir i 2017 større enn noensinne, og valgfriheten er også bredere enn tidligere.

BESTILL HER

Flere billettkategorier

Festivalen har forståelse for at det kan være vanskelig å bli enig innad i vennegjengen om hvor man skal treffes til enhver tid. Derfor har Tryvann Festivalen flere billettkategorier enn noe annet russetreff. Du kan velge om du vil være på Tryvann i en dag eller i en hel helg, eller alle arrangementets dager.

To scener og over 30 artister

Tryvann Festivalen vil i 2017 også introdusere en helt ny scene, Nattklubben. Nattklubben er en stor scene under tak hvor mange kjente og kjære artister vil holde konserter under hele festivalen. Den nye scenen fører også til at Tryvann Festivalen leverer den største og bredeste artistbookingen i landet. Over 30 artister skal på scenen fordelt over festivalens fire dager.

Nyhet for bussruss

Tryvann er et kjært møtested spesielt for bussrussen, og i 2017 vil festivalen stille med såkalt ”rulleparkering”. Kjør bussen inn på parkeringen, sjåføren får plass i varmeteltet, og når du er ferdig på festivalen er det enkelt å rulle bussen ut på veien igjen. Kortere ventetider og mer moro!

Husk RusseID

Husk at du som russ 2017, må ha RusseID for å komme inn på festivalen. RusseID hjelper til med å sørge for at kun russ tar del i feiringen. I tillegg bistår det arrangørene med å få tak i viktig informasjon om deg dersom uhellet er ute.

I år inkluderer også RusseID en forsikring, som forsikrer deg gjennom hele russetiden

Bestilles HER

26. August 2016 av Redaktør Russ.no

Siste blogg

Artikkelbilde - Rusa på musikk
Bilde av forfatter Redaktør Russ.no

Redaktør Russ.no

7. March 2016, 18:07


Rusa på musikk

Norske Cir.Cuz har blitt mega populære med låter som Radio og Supernova, og nylig slapp de ny singel. Vi har…

Mest lest

Mest lest - bilde

Alt du vil vite om russetiden!

27. August 2014 20:33

Mest lest - bilde

Russehits gjennom tidene

27. August 2014 15:33

Sosiale Medier

Følg oss på Facebook