Artikkelbilde: WIZ KHALIFA TIL LS2016!

8. September 2015 av Redaktør Russ.no

WIZ KHALIFA TIL LS2016!

Første artist til LS klar!

Han tok verden med storm i 2011 med braksuksessen ”Black And Yellow”, og har den siste tiden dominert topplister over hele verden med monsterhiten ”See You Again”. Du har garantert sunget med til bransjens slickeste stemme, og snart står geniet foran deg – det er ikke med rent lite stolthet Landstreff Stavanger kan kunngjøre at selveste Wiz Khalifa kommer til treffet 2016!

Med godt over 38 millioner fans på Facebook, 1,6 milliarder avspillinger på Youtube, seks Grammy-nominasjoner og samarbeid med blant annet Snoop Dogg, Mac Miller, The Weeknd og Tinie Tempah er det liten tvil om hvorfor Wiz er en av verdens største rappere!

I sommer skrev 27-åringen seg inn i musikkhistorien med sin hyllest til avdøde Paul Walker med ”See You Again feat. Charlie Puth”. Hiten har allerede høstet tre priser, og du har garantert hørt den perfekte blandingen av R&B og pop snurre over radioen. Sammenlagt på Spotify og YouTube har sangen nådd over 1,2 milliarder avspillinger (og da teller vi ikke med alle de uoffisielle filmene på YouTube…) og er i ferd med å dytte Aviciis ”Wake Me Up” av tronen over flest avspillinger på Spotify! Daglig spilles vidunderet av en sang godt over 1 million (!) ganger om dagen, og har ligget på US Billboard-listen i rause 25 uker.

Snart står Wiz Khalifa foran DEG på LS2016, klar for å gi deg en opplevelse du sent vil glemme. Vi greier nesten ikke å vente på å se en av verdens største rap-fenomener på Parkscenen, og varmer opp til TIDENES Landstreff med sommervibes og bekymringsfrie beats! Les mer om Wiz Khalifa HER! 

SEES 6. MAI!

8. September 2015 av Redaktør Russ.no

Siste blogg

Artikkelbilde - Rusa på musikk
Bilde av forfatter Redaktør Russ.no

Redaktør Russ.no

7. March 2016, 18:07


Rusa på musikk

Norske Cir.Cuz har blitt mega populære med låter som Radio og Supernova, og nylig slapp de ny singel. Vi har…

Mest lest

Mest lest - bilde

Alt du vil vite om russetiden!

27. August 2014 20:33

Mest lest - bilde

Russehits gjennom tidene

27. August 2014 15:33

Sosiale Medier

Følg oss på Facebook